Schilderwerken Binnen

VDW Schilderwerken Mechelen
VDW Schilderwerken Mechelen

Schilderwerken Binnen

Is uw huis dringend aan een opfrissing toe? Of is het hoog tijd dat de witte muren in uw nieuwbouw woning geschilderd worden? Wij staan met plezier ter uwer beschikking.

Voor uw schilderwerken gaan wij zeer zorgvuldig te werk; eerst en vooral worden de muren en plafonds voorbereid voor de schilderwerken – geplamuurd waar nodig en volledig glad geschuurd. Bij nieuwbouw woningen voorzien wij standaard 1 grondlaag en 2 afwerkingslagen. In een bestaande woning, die reeds geschilderd werd in het verleden, voorzien wij standaard 2 afwerkingslagen (indien de ondergrond dit toelaat). Uiteraard bekijken en beoordelen we elke woning apart, en bespreken we vooraf wat uw specifieke wensen zijn.

 

Maakt u zich zorgen over uw vloer, uw meubelen of uw keuken tijdens de werken? Niet nodig! Wij besteden zeer veel aandacht aan het voorbereidend werk; vloeren afplakken, meubels bedekken, demonteren van schakelaars en stopcontacten,… Wij dragen zorg voor uw huis!

Daarnaast nemen wij ook al het opruimwerk voor onze rekening. Alle afval wordt door ons meegenomen en afgevoerd.

 

Bent u er zelf nog niet helemaal uit welke kleuren u wilt gebruiken? Geen probleem! Wij bieden u graag een kleurenconsulent aan, die samen met u het nieuwe kleurenpalet van uw woning samenstelt.

Waar vind je ons?

VAN DEN WYNGAERT

Schilder-& decoratiewerken

Beukstraat 20

2800 Mechelen

Ons bereiken kan via

 

Michaël Van den Wyngaert

+32 496 10 03 01

info@vdw-schilderwerken.be

© 2017 AboveSecond.