Michaël Van Den Wyngaert Schilder- en decoratiewerken

Schilderwerken Schriek

Heb je een schildersbedrijf nodig voor je schilderwerken in Schriek? Of ben je benieuwd wat jouw schilderwerken zullen kosten? VDW Schilderwerken helpt u te allen tijde verder. Of het nu gaat om schilderwerken voor binnen, buiten, behangwerken of nog andere klusjes. Bij VDW Schilderwerken bekijken wij graag uw vraag en proberen wij deze zo nauwkeurig mogelijk te begeleiden.

Een schilder uit eigen regio heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel? De voorrijkosten zullen aanzienlijk minder zijn. Daarnaast zijn ze ook bekend met het type huizen uit de streek, op die manier kunnen zij jou van een gedegen advies voorzien voor alle binnenschilderwerken en buitenschilderwerken.

Schilderwerken in Schriek met top resultaat!

Ben je van plan om binnenkort te verhuizen naar een nieuwe woonst of appartement? Ben je je muren beu en wil je de living of slaapkamer een opfrisbeurt geven? Of kan je tuinhuis een likje verf gebruiken? Kortom, ben je op zoek naar een schilder in Schriek om bij jou te komen verven?

Vraag gerust jouw vrijblijvende offerte aan.

Wie denkt dat schilderwerken enkel over een muur gaan is met een verfborstel, heeft het bij het verkeerde eind. Het is meer dan dat. Als schilder en met mijn schildersbedrijf heb ik ervaring met alle soorten schildertechnieken en kennis van alle verftechnieken en materialen. Het is belangrijk om de juiste verf te kiezen voor uw schilderwerken; gaande van binnen tot buiten en van gevel tot poort.

Als ervaren schilder in Schriek denkt VDW Schilderwerken in de eerste plaats aan het voorbereidingswerk dat bij schilderwerken komt kijken. Zo zal vloeren en meubelen afdekken alvorens te starten met schilderen altijd eerst gebeuren en zullen de muren, oppervlakte of ondergrond ook eerst bekeken worden. Zijn er scheurtjes of oneffenheden? Dan moeten deze uiteraard eerst weggewerkt worden.

Hieronder vindt u enkele projecten die VDW Schilderwerken reeds afgerond heeft. Neem gerust eens een kijkje!

Schilderwerken in Schriek met top resultaat!

Van plan om te verhuizen naar een appartement of nieuwe woonst? Ben je jouw muren beu en wil je de living of slaapkamer eens in een nieuw jasje steken? Of kan jouw tuinhuis ook wel een likje verf gebruiken? Op zoek naar een schilder in Schriek om bij jou te komen verven?

[contact-form-7 id=”3818″]
 • VDW Schilderwerken Mechelen - schilderwerken binnen
  Schilderwerken Binnen
  Plinten, lambrisering, een trap of gewoonweg je muren schilderen? Dat kan!
  Lees Meer
 • VDW Schilderwerken Mechelen
  Schilderwerken Buiten
  Buitenschrijnwerk, tuinhuizen of wilt u kaleien? Alles is mogelijk
  Lees Meer
 • behangwerken | VDW Schilderwerken Mechelen
  Behangwerken
  Een accentmuur opfleuren met een leuk motiefje? Geen probleem!
  Lees Meer
 • VDW Schilderwerken Mechelen - overige diensten schilder- en decoratiewerken
  Overige diensten
  Interesse in hoe we te werk gaan? Zoek niet verder.
  Lees Meer

Waar vind je ons?

VAN DEN WYNGAERT

Schilder-& decoratiewerken

Beukstraat 20

2800 Mechelen

Ons bereiken kan via

 

Michaël Van den Wyngaert

+32 496 10 03 01

info@vdw-schilderwerken.be

© 2017 AboveSecond.